Over ons

Voorstellen en ontstaan BoeBaDoe Farm

Wij zijn Floor en Bart en hebben samen de traditionele melkveehouderij omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige doe-boerderij. Hier kunnen kids heerlijk spelen en leren over het leven op de boerderij. In de zomer van 2014 hebben wij de poorten van de BoeBaDoe Farm voor het eerst geopend.  Ik (Floor de Vries) ben geboren en getogen in Groningen en woon sinds 4 jaar  in Limburg. Samen met mijn vriend Bart Schrijnwerkers woon ik op een hele gezellige boerderij in Beringe. De rust, ruimte en dieren maken het een hele fijne plek om te wonen. Wij zijn de afgelopen jaren hard bezig geweest om onze droom te verwezelijken en een leuke neventak opzetten naast het bestaande melkveebedrijf dat Bart samen met zijn moeder Finy Schijnwerkers runt. Door mijn passies, dieren, het werken met mensen, het begeleiden van groepen en organiseren van activiteiten te combineren, zijn we tot de BoeBaDoe Farm gekomen.  Boebadoe staat voor "Boer Bart doet"! Ons bedrijf waar wij alle drie heel trots op zijn!

In december 2015 zijn wij trotse ouders geworden van ons dochtertje Eefje en in augustus 2016 zullen wij onze eerste gasten gaan ontvangen op onze luxe Glamping van FarmCamps. Wij zitten niet stil en zullen door blijven werken aan het uitbreiden en ontwikkelen van onze doe-boerderij, activiteiten en Glamping!  

Opleiding en diploma's 

Bart heeft aan de HAS gestudeert en is sinds een aantal jaren in het bezig van zijn diploma melkveehouderij. Hij is vrijwel gelijk samen met zijn moeder Finy in de maatschap gestapt en runt nu al enige jaren het melkveebedrijf vol passie en plezier.

Ik heb daarentegen een wat langere weg afgelegd tot ik ontdekte wat ik "echt" wilde. Dit heeft er wel toegeleid dat ik van vele markten thuis ben en ook veelzijdig werk kan doen. Na de opleiding 'Dierverzorging" en "Sport en Beweging" ben ik de opleiding "Sociaal Pedagogische Hulpverlening" gaan doen. Tijdens mijn studie en na het afstuderen heb ik veel in de zorg gewerkt. Ik heb bij meerdere gezinnen gezinsondersteuning aangeboden gericht op de hulpvraag van de cliënt of het gezin. Daarnaast heb ik in de verslavingszorg gewerkt. Ik heb ervaring opgedaan bij een beschermde woonvorm voor dubbel diagnose Psychiatrie en verslaving, bij de gebruikers ruimte in de binnenstad van Groningen en bij het Straat Prostitutie Project gevestigd bij de tippelzone in Groningen. Ook heb ik gewerkt als groepsleider en arbeidsbegeleider bij een woongroep en dagbesteding met licht verstandelijk beperkte jongeren tussen de 18 en 26 jaar.

Daarnaast heb  ik veel in de recreatie en animatie gewerkt. Bij verschillende activiteiten boerderijen en binnen het animatieteam op een camping. Het organiseren van activiteiten en begeleiden van activiteiten vind ik erg leuk om te doen. 

In 2015 heb ik mijn diploma als Centered Riding instructrice gehaald en mag ik ook onder deze naam paardrijlessen geven aan zowel kinderen als volwassenen. 

Ons doel binnen de doe-boerderij is dat wij samen met de vrijwilligers, mensen met een beperking, stagiaires en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, de bezoekers het boerenleven kunnen laten ervaren en beleven! Dat de kinderen dingen leren over dieren, natuur en het milieu en natuurlijk de bezoekers een leuke onbezorgde dag bezorgen!

Direct reserveren