Koe knuffelen

Wij hebben een winterstop. Vanaf april is er weer een mogelijkheid tot koe knuffelen.

Koe knuffelen, een bijzondere beleving die mens en dier goed doet!

In het begin werd deze activiteit ingezet als therapie voor mensen met angsten, een burn-out, ADHD of slaapproblemen. Inmiddels is het een bekender, gewild uitje waar jong én oud samen plezier aan beleven.

Natuurlijke aanpak
Knuffelen met onze koeien verloopt heel natuurlijk. Het Jersey-ras staat erom bekend dat ze rustig, nuchter en nieuwsgierig zijn. De koeien bepalen zelf of ze geknuffeld willen worden door contact met je te maken, nieuwsgierig naar je te zijn en rustig te blijven liggen.

Eigen inzet
Niet alleen de koe moet inzet tonen, ook van jou wordt iets gevraagd. Vind de rust in jezelf om zelfvertrouwen en respect uit te stralen naar de dieren. Op die manier laten de dieren je toe en beleef je hoe het is om tegen een koe aan te liggen. De gelijkmatige ademhaling en warmte van de dieren zorgen voor directe ontspanning. Geef je over en ervaar!

Koe knuffelen (1,5 uur)
- Ontvangst met koffie, thee, ranja en boerencake
- Overalls en laarzen aantrekken
- Introductie van onze melkveehouderij, de koeien en hun gedrag
- Koe knuffelen onder begeleiding en tips

Praktische info Koe knuffelen
Koe knuffelen kan (tijdens het seizoen) op reservering iedere zondagmiddag om 13:30 uur

Let op: Koe knuffelen dient altijd van tevoren gereserveerd te worden.

Minimaal aantal deelnemers per boeking is 2 personen. Er worden meerdere boekingen op dezelfde tijd gepland. De kosten bedragen € 12,50 p.p. voor kinderen tot en met 12 jaar en € 17,50 p.p. voor volwassenen. Draag oude kleren, voor overalls en laarzen zorgen wij.

Wil je meer weten over Koe knuffelen of meteen boeken? Stuur dan een mailtje naar Floor (info@boebadoefarm.nl) of vul ons contactformulier in!