Pony activiteiten en kennismakingsles

Geen vaste lessen meer:

Wij hebben besloten per 1 januari 2020 te stoppen met de vaste wekelijkse lessen. Dit omdat we merken dat een deel van onze pony's te oud werden maar ook dat ze het plezier in rijden verloren. Het geluk van onze pony's staat voorop en hierdoor is besloten om alleen nog pony activiteiten, kennismakingslessen en  lessen aan onze camping gasten te verzorgen. 

Wij hebben 8 hele lieve pony's die erg mak en kindvriendelijk zijn. 

Het doel van onze pony activiteiten is dat kinderen spelenderwijs leren over paarden, het gedrag van paarden en de verzorging. Elke woensdagmiddag organiseren wij om 14.00 uur een pony activiteit waar de bezoekende kinderen na het betalen van 3,50 entree aan deel mogen nemen. De activiteiten zullen wekelijks wisselen en een ander thema hebben.

Naaste de bovengenoemde pony actviteiten zullen er ook betaalde pony ochtenden georganiseerd worden op de zaterdag waar kinderen zich per keer voor op kunnen geven!

Hieronder komt een schema met de datums van activiteiten en kosten

Activiteit

Datum

Tijd

Kosten

 

 

 

 


BoeBaDoe Farm heeft  zelf een koppeltje super lieve pony's waarmee Floor graag het paardrijden wil leren aan mensen die op een diervriendelijke manier willen leren rijden. De lessen zijn gevarieerd en sluiten aan bij het niveau van de kinderen die komen lessen. Vanaf haar 7de rijdt Floor paard. Vanaf 8 jaar tot aan haar 22ste heeft ze veel wedstrijden gereden, gericht op het springen en het dressuur. Na haar 22ste had ze minder tijd en is ze meer recreatief gaan rijden.
Met haar Haflinger is ze veel bosritten gaan maken. Ze is zich steeds meer gaan interesseren in het gedrag van het paard en het omgaan en contact met paarden. Vanaf haar 17e geeft Floor paardrijlessen op verschillende pony's.  

Voor ons is het net zo belangrijk dat de kinderen genieten en leren van de pony's, als dat de pony's genieten van de aandacht en van het rijden. Ze kijken goed naar de pony en hoeveel ze aan kunnen. De les wordt gegeven vanuit het Centered Riding, hierbij zijn balans en een onafhankelijke zit de belangrijkste basiselementen om paard te kunnen rijden. 

Wij geven les aan maximaal vijf personen per les. 
We kunnen samen afspraken maken over de hoeveelheid lessen per maand en wij zijn flexibel wat betreft het inhalen van een gemiste les. 

Helaas zitten alle lessen vol!!! Je kan altijd contact opnemen om te kijken voor mogelijkheden in de toekomst. 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens een vrijblijvende proefles voor maar € 15,- volgen!

De tarieven van de vervolglessen zijn € 15,- per persoon per les. Kom je niet, betaal je ook niet.

Kijk hier voor meer informatie over Centered Riding